Henkilötietolain 523/1999 10 §:n ja 24 §:n ja EU:n yleisen
tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.
Laadittu 29.4.2021
REKISTERINPITÄJÄ
K.N Hedelmiä Ovelle Oy (y-tunnus 2533908-6) Artturinkatu 2 A, 20200 TURKU. Puh.+358 50 5753
873. info(at)hedelmiaovelle.fi
REKISTERIN NIMI
Hedelmiä Ovelle asiakasrekisteri.
HENKILÖTIETOEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Hedelmiä Ovelle-hedelmäpalvelun asiakasrekisterin ylläpitäminen
sekä asiakkaitten tilausten käsittely ja arkistointi sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisterin
tietoja voidaan käyttää K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n omissa rekistereissä mainonnan
kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Asiakasrekisteriin on tallennettuna tietoja asiakkaasta seuraavasti:
1) asiakkaan yhteystiedot tilaamisen ja tilauksen toimittamisen mahdollistamiseksi. Lisäksi
yhteyshenkilön puhelinnumero sekä laskutusta varten tarvittavat tiedot.
2) luottokaupan ylläpitämiseksi tarvittavat tiedot
3) asiakkaan tilaamista tuotteista, palveluista, toimittamisesta ja palautuksista koskevaa tietoa
Tietoja säilytetään vähintään kuusi vuotta.
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustietoja saadaan asiakkaalta itseltään hänen tilaamalla tavaraa tai
asiakkaan muiden ilmoitusten kautta.
TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN
ULKOPUOLELLE
Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille tahoille.
REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Manuaalisia aineistoja säilytetään lukituissa tiloissa.
Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakastietoja käsitteleviä työntekijöitämme. Tietojärjestelmä on
suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Tietoja luovutetaan
ulkopuolisille ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta tai asiakkaan
omasta tai viranomaisen pyynnöstä.
TARKASTUSOIKEUS
Jokaisella K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n asiakkaalla on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa omat
tietonsa Hedelmiä Ovelle hedelmäpalvelun asiakasrekisteristä. Tarkastuspyynnöt tulee osoittaa
kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info(at)hedelmiaovelle.fi, josta pyynnöt ohjataan
asianomaisen henkilön asiakastietojen ylläpidosta vastaavalle henkilölle. K.N Hedelmiä Ovelle
Oy voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. K.N Hedelmiä
Ovelle Oy vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti
kuukauden kuluessa).
OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA
Jokaisella K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n asiakkaalla on oikeus vaatia oman virheellisen
henkilötietonsa korjaamista. Korjauspyynnöt tulee osoittaa kirjallisesti osoitteeseen
info(at)hedelmiaovelle.fi, josta ne ohjataan asianomaisen henkilön asiakastietojen ylläpidosta
vastaavalle henkilölle. K.N Hedelmiä Ovelle Oy voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää
todistamaan henkilöllisyytensä. K.N Hedelmiä Ovelle Oy vastaa asiakkaalle EU:n tietosuojaasetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää K.N Hedelmiä Ovelle Oy:tä käsittelemästä häntä itseään
koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja
mielipidetutkimusta varten. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää omien tietojensa poistamista K.N
Hedelmiä Ovelle Oy / Hedelmiä Ovelle-hedelmäpalvelun rekisteristä. Pyyntö toteutetaan ellei
lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. K.N Hedelmiä Ovelle
Oy voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. K.N Hedelmiä
Ovelle Oy vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti
kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yrityksille

TOIMITUSPÄIVÄT

KESTOTILAUS tai KERTATILAUS:

Toimituspäivät pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen) on maanantaina ja keskiviikkona. Turun kaupunkiseudulle (Turku, Kaarina, Piispanristi, Lieto, Littoinen, Raisio ja Naantali) toimituspäivä on vain maanantaisin.

Juhlapyhien osuessa arkipäivälle siirtyy toimituspäivä eteenpäin. Toimituspäivän muutos tarkistetaan ja siitä ilmoitetaan asiakkaalle.

TOIMITUSTAVAT

Toimitukset tekee K.N Hedelmiä Ovelle Oy Turun talousalueelle. Pääkaupunkiseudulla hedelmät toimittaa yhteistyökumppanimme Lindster Oy.

Pääkaupunkiseudulla K.N Hedelmiä Ovelle Oy toimittaa hedelmät maanantaisin ja keskiviikkoisin. Turun talousalueella vain maanantaisin. Toimitukset tapahtuvat klo. 08.00 – 12.00 välisenä aikana.

TILAUKSET

Maanantain ja keskiviikon tilaukset tulee olla meillä toimitusosoitetietoineen viimeistään toimituspäivää edeltävän viikon torstaina klo 12.00 mennessä. Kestotilaukset ja kertatilaukset, jotka tulevat torstaina klo 12.00 mennessä, toimitetaan seuraavalla viikolla.

Emme toimita lahjatilauksia.

Tilaustavat ovat kestotilaus tai kertatilaus. Kestotilaukseen ei liity aikasitoutumista, kestotilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Irtisanominen tulee ilmoittaa toimituspäivää edeltävän viikon torstaina klo 12.00 mennessä.

Kestotilauksen tai kertatilauksen laskulle voi tehdä www.hedelmiaovelle.fi verkkosivujen kautta tilauslomakkeella, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hedelmiaovelle.fi tai soittamalla meille K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n asiaskaspalveluun puh. 0400 354 468.

Herkuttele hedelmillä etu uusille kestotilauksille

Ensimmäinen arvokkain hedelmäkori ilmaiseksi (1 kpl/toimitusosoite). Etu koskee tuotteita Bonus Box, Office Box, Staff Box ja Organic Box ja kaikkia pakkauskokoja.

Lisää etukoodi “PUHTIA” tilauksen lisätietokenttään (Tiedot laskutusosoitteesta ja/tai lisätietoja toimitusta varten) ja varmista etusi uutena kestotilaajana.

YHTEYSTIEDOT

Toimitus voidaan suorittaa vain, mikäli olette antaneet oikein seuraavat ajan tasalla olevat tilaajan toimitusosoitetiedot: yritys, yhteyshenkilön nimi, Y-tunnus, katuosoite, postinumero, toimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Tilaajan toimitusosoite toimii myös laskutusosoitteena ellei muuta mainita laskutusosoitteeksi “Tiedot laskutusosoitteesta ja/tai lisätietoja toimitusta varten”-osiossa.

TILAUKSEN MUUTOKSET

Yhteystietojen -, osoitemuutokset, tilauksen keskeytykset, lisäykset, vähennykset ja irtisanomiset tulee ilmoittaa toimituspäivää edeltävän viikon torstaina klo 12.00 mennessä.
Kestotilaus on mahdollista keskeyttää, esim. lomien ajaksi, seuraavat K.N Hedelmiä Ovelle Oy toimitukset jatkuu sopimuksen mukaisesti keskeytetyn ajan jälkeen.

LASKUTUSEHDOT

Kestotilauksen laskutus tapahtuu jokaisen kuukauden lopussa.
Kertatilauksesta lähetämme laskun kun tilaus on toimitettu asiakkaalle.
Maksuehto 14 pv netto.
Ei toimituskuluja eikä laskutuslisiä.

Hinnat internet- sivulla ovat verottomia alv 0%.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n hedelmät

K.N Hedelmiä Ovelle Oy hedelmäpalvelu pakkaa aina tuoreita, sesongin parhaita ja 1-luokan hedelmiä.

Koska kyseessä on tuoretuote, pakkaamme aina muutaman ylimääräisen tuotteen laatikkoon korvataksemme mahdolliset toimituksen aikana syntyneet vahingot tuotteeseen.

Jos ilmenee kysymyksiä ottakaa yhteyttä soittamalla meille asiakaspalveluun puh. 0400 354 468 tiistai – torstai klo. 9.30 – 15.00 tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse info@hedelmiaovelle.fi


Yksityisille

TOIMITUS – KOTIINKULJETUS

Toimitusalueemme ovat Turku, Kaarina, Piispanristi, Lieto, Littoinen, Raisio ja Naantali. Linkistä löydät toimitusalueemme postinumerot. Asiakas vastaa siitä, että osoite, johon tilaus toimitetaan vastaa verkkokaupan toimitusalueen postinumeroita.

Toimituspäivä kotitalouksille on maanantaisin pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Juhlapyhien osuessa arkipäivälle siirtyy K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n toimituspäivä eteenpäin seuraavalle arkipäivälle. Toimituspäivän muutos ilmoitetaan asiakkaalle verkkokaupassamme.

Toimitamme kotiovelle asti maanantaisin klo 15 – 21 välisenä aikana. Kotiinkuljetukset tekee K.N Hedelmiä Ovelle Oy. Kuljettaja soittaa ovikelloa merkkinä saapuneesta Hedelmiä Ovelle -toimituksesta ja odottaa turvaväliä noudattaen. Lähetyksen luovutus vastaanottajalle tapahtuu ulko-ovella, emme toimita sisälle asti.

Asiakkaan toiveesta toimitus voidaan jättää oven ulkopuolelle, mainitse asiasta lisätietokenttään tilausta tehdessäsi. Toimitus jätetään oven ulkopuolelle myös siinä tapauksessa, jos asiakas ei ole kotona toimitushetkellä.

TILAUKSET

Tilaukset verkkokauppassa hedelmiaovelle.fi ovat kertatilauksia. Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupassa lisäämällä ne ostoskoriin. Verkkokaupassa Tilaa kotiin-sivulla tehty tilaus maksetaan ennen toimitusta. Tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus onnistuneesta tilauksesta. Saat myös maksuvahvistusviestin Checkout Finland Oy:ltä sähköpostiisi.

Kun kertatilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa.

HUOM! Tilaukset tulee olla meillä toimitusosoitetietoineen viimeistään toimitusmaanantaita edeltävän viikon torstaina klo 12 mennessä. Tilaukset jotka tulevat torstaina klo 12 mennessä toimitetaan seuraavan viikon maanantaina.

Tuotteitamme voi tilata toimitusalueellamme myös lahjoiksi. Lahjatoimitukseen tarvitsemme vastaanottajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero ja vastaanottajan mahdollinen ovikoodi tai muuta tärkeää tietoa toimitukseen.

TILAUKSEN YHTEYSTIEDOT

Kertatilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa oikein seuraavat tiedot: vastaanottajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero ja säköpostiosoite. Tilaaja vastaa siitä, että kaikki tarvittavat tiedot toimitukseen on annettu oikein. Mikäli tilausta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, verkkokauppa ei voi lähtökohtaisesti palauttaa tuotteen hintaa asiakkaalle.

Tilauksen lisätietokenttään tulee ilmoittaa vastaanottajan mahdollinen ovikoodi tai muuta tärkeää mainittavaa onnistuneelle toimitukselle esim. asuinkerros, maininta jos tilaaja haluaa, että kuljettaja jättää toimituksen oven ulkopuolelle jne. Lahjatilauksen toimitukseen tarvitsemme lahjan vastaanottajan nimen, toimitusosoitteen ja puhelinnumeron.

MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA

PANKKIMAKSUT

Verkkokaupassa käytössäsi ovat seuraavien suomalaisten pankkien maksupainikkeet: Aktia, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Osuuspankki, POP-Pankki, Oma Säästöpankki, Ålansbanken ja S-Pankki. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksun turvallisesti. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, he välittävät maksusi verkkokauppiaalle. Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: maksutoimeksiantopalvelun ehdot(In English)

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Debit MasterCard- ja American Express-korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa-, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä mitään maksukorttitietoja tallenneta verkkokaupan omiin järjestelmiin.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksensa tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa ovat mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo ja Siirto. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta. Verkkomaksuista ja niiden turvallisuudesta huolehtii Checkout Finland Oy, joka kuuluu Finanssivalvonnan maksulaitosrekisteriin. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi verkkokauppiaalle.

MUUT EHDOT JA PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja verkkokaupan tuotteiden hinnat.

K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n verkkokaupassa myytävillä tuoretuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta. 

Huomioithan että tuoretuotteilla (helmät ja kasvikset) ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta, tästä syystä pakkaamme aina muutaman ylimääräisen tuotteen korvataksemme mahdolliset tuoretuotteisiin ilmaantuvat viat. Mahdollisista reklamaatioista voitte olla yhteydessä puh. 0400 354 468 tiistai-torstai klo. 9.30-15.00 tai s-postiimme info@hedelmiaovelle.fi

K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n verkkosivun hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron 14 %. Verkkosivun hintoihin ei tule erillisiä toimituskuluja. Pidätämme oikeuden verkkokaupamme hintojen muutoksiin.

Poikkeustilanteessa jos maksunpalautus tehdään, niin maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona)

K.N Hedelmiä Ovelle Oy:n hedelmät ja kasvikset

K.N Hedelmiä Ovelle Oy palvelu pakkaa aina tuoreet ja kauden parhaat kasvikset ja hedelmät laatikkoon.
Pakkaamme aina muutaman ylimääräisen tuotteen korvataksemme mahdolliset tuoretuotteisiin ilmaantuvat viat.

Jos ilmenee kysymyksiä ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0400 354 468 tiistai-torstai klo. 9.30-15.00 tai s-postiimme info@hedelmiaovelle.fi